Négylabú tanárok


Tűzfény (Rabbi)

Rendkivül jó nevelt, jó képzett türelmes mén. Privat lóként kisegit az oktatásban azoknak, akik már az alapképzésben átmentek. Munkában szorgalmas és figyelmes, szeret még most is új dolgokat tanulni. Más lovakkal szívesen együtt dolgozik, kivéve a mének. Terepen nagyon megbizható nem íjedős ló. 

Törzskönyvi neve: Tüzfény, mén

Születési év. 1990

Fajtája: Amerikai ügető

Apa: Speedy Son

Anya: Biborfény

Magassag: 165 cm


3385 -ozora II. Gyarló

Bokszban szelid, de a hirtelen mozdulatai miatt felügyelet nékül mellett bemenni hozzá tilos! Nem rúg, nem harap, adja mind a négy lábát. Rendkivül intelligens, jól lovagolható, csak gyakorlott lovasok számára ajánljuk. Terepen kifejezetten megbizható,, osztályban és önálló lovaglásban egyaránt jól használható.

Törzskönyvi neve: Ozora II.Gyarló, mén

Születési év: 1994

Fajtája: Kisbéri Felvér

Apa: Álmos

Anya:

Magasság: 165 cm


Glenmorgan Flambeau

Nagyon nyitott kíváncsi méncsikó. Alap képzésen átment. Ebben az évben be lesz lovagolva. Rendkivül intelligens, tanulékony, embercentrikus, extra küllemű Morgan Horse Csikó, aki már most is a rendkivül jó természete miatt az emberek szivébe lopta magát. 

 

Törzskönyvi neve: Glenmorgan Flambeau

Születési év: 2013

Fajtája: Morgan Horse

Apa: Glenmorgan Damien

Anya: 

Magasság: 160 cm
Neve: Sebaj

Született: 2007

Fajta: Kisbéri

Neme: kanca

Magasság: 160 cm

 

Bemutatkozás: Macskának született. Nem létezik még egy ilyen hízelgős, emberszerető ló mint a Sebaj. Alapképzésen átment, megbízhatoan mint a 3 jármodban nagyon jó egyensúlyban közlekedik. Gyerekekre és felnőttkre akik már ismerik a finom segítségeket ajánlott. De teljes kezdők futoszáron is segít bizalmat teremteni a ló és az ember között. Terepen nem ijedős.


 

Neve: Filou

Született: 2008

Fajta: Shagya Arab/amerik. ügető Mix

Neme: herélt

Magasság: 155 cm

 Bemutatkozik: saját tenyésztésű, itt nalunk született. Rendkivül okos ló, megvalogatja a lovasait. Könnyű kezű, határozott lovast kedveli. Alapképzésen átment, mint a 3 jármódban jó közlekedik. Szeret ugrani, szorgalmas ló. Ha sokat gondolkozik és nincs visszajelzés akkor bakol egy sorozatot. Nagyon kényelmes háta van, mint a négy lábon talpon áll.  Nagyon szép küllemü és szép elegáns mozgású ló.


 

 Neve: Maci

Született: 1995

Fajta: Magyar Félvér

Szine: Szürke

Neme: herélt


Bokszban szelíd, nyugodt, nem túl érzékeny ló. Nem rúg, nem harap, kikőtni nem fontos megáll bárhol. Patáját kissé rádölve adja, de bátrán lehet vele gyakorolni. Kezdő lovasoknak ajánlott, kissé hajtós, de haladó lovassal már jól közreműködik. Lovaglás közben jobb oldalára kissé merev. Terepen, osztályban, futószáron és önállóan is egyaránt használható. Jó Természete miatt sokan szeretik. 

 


Neve: Raya de Fleur (Csillag)

Apa:Oldenburgi mén, Ron William

Anya: Csucsu, 

Született: 2006

Fajta: Oldenburgi 

Neme: Kanca

Magasság: 173 cm