Négylabú tanárok


Tűzfény (Rabbi)

Rendkívűl jó nevelt, jó képzett türelmes mén volt. Privat lóként kisegített az oktatásban azoknak, akik már az alapképzésben átmentek. Munkában szorgalmas és figyelmes, szerette még öreg korában is új dolgokat tanulni. Más lovakkal szívesen együtt dolgozott, kivéve a mének. Terepen nagyon megbízható volt soha nem volt íjedős ló. Rendkívűl intelligens és egyűttműködő lóként aki 21 éve velünk élt és 28 éves lett. Utolsó napig szívesen és boldogan dolgozott.

Törzskönyvi neve: Tüzfény, mén

Születési év. 1990.április 4.

Meghalt: 2018.május.15.

Fajtája: Amerikai ügető

 

Magassag: 165 cm


3385 -ozora II. Gyarló

Bokszban szelíd, de a hirtelen mozdulatai miatt felügyelet nélkül mellett bemenni hozzá tilos! Nem rúg, nem harap, adja mind a négy lábát. Rendkívűl intelligens, jól lovagolható, csak gyakorlott lovasok számára ajánljuk. Terepen kifejezetten megbízható,, osztályban és önálló lovaglásban egyaránt jól használható. 

Törzskönyvi neve: Ozora II.Gyarló, mén

Születési év: 1994

Fajtája: Kisbéri Felvér

 

Magasság: 165 cm


Glenmorgan Flambeau

Nagyon nyitott kíváncsi méncsikó. Alap képzésen átment. Rendkívül intelligens, tanulékony, embercentrikus, extra küllemű Morgan Horse Mén, aki már most is a rendkívül jó természete miatt az emberek szívébe lopta magát. 

 

Törzskönyvi neve: Glenmorgan Flambeau

Születési év: 2013

Fajtája: Morgan Horse

 

Magasság: 160 cm
SEBAJ (Selyem)


Bemutatkozás: Macskának született. Nem létezik még egy ilyen hízelgős, emberszerető ló mint a Sebaj. Alapképzésen átment, megbízhatóan mint a 3 jármodban nagyon jó egyensúlyban közlekedik. Gyerekekre és felnőttekre, akik már ismerik a finom segítségeket ajánlott. De teljes kezdők futószáron is segít bizalmat teremteni a ló és az ember között. Terepen nem ijedős.

Neve: Sebaj

Született: 2007

Fajta: Kisbéri

Neme: kanca

 

Magasság: 160 cm
 

Neve: Filou

Született: 2008

Fajta: Shagya Arab/amerik. ügető Mix

Neme: herélt

Magasság: 155 cm

 Bemutatkozik: saját tenyésztésű, itt nalunk született. Rendkivül okos ló, megvalogatja a lovasait. Könnyű kezű, határozott lovast kedveli. Alapképzésen átment, mint a 3 jármódban jó közlekedik. Szeret ugrani, szorgalmas ló. Ha sokat gondolkozik és nincs visszajelzés akkor bakol egy sorozatot. Nagyon kényelmes háta van, mint a négy lábon talpon áll.  Nagyon szép küllemü és szép elegáns mozgású ló.


 

 Neve: Maci

Született: 1995

Fajta: Magyar Félvér

Szine: Szürke

Neme: herélt


Bokszban szelíd, nyugodt, nem túl érzékeny ló. Nem rúg, nem harap, kikőtni nem fontos megáll bárhol. Patáját kissé rádölve adja, de bátrán lehet vele gyakorolni. Kezdő lovasoknak ajánlott, kissé hajtós, de haladó lovassal már jól közreműködik. Lovaglás közben jobb oldalára kissé merev. Terepen, osztályban, futószáron és önállóan is egyaránt használható. Jó Természete miatt sokan szeretik. 

 


Neve: Raya de Fleur (Csillag)

Apa:Oldenburgi mén, Ron William

Anya: Csucsu, 

Született: 2006

Fajta: Oldenburgi 

Neme: Kanca

Magasság: 173 cm