„Ha az ember megtalálja az álmát, könnyű lesz az útja. De nincs örökké tartó álom, mindegyiket újabb váltja fel, és egyiket sem szabad fogva tartani.”                                                                                                                                                                                                                                                                            Hermann Hesse


Sziasztok

Üdvözöljük a honlapunkon


 

Ember, ló és természet – ezt az elképzelést alapul véve valósult meg 2009-ben az az álmunk, hogy lovas központot létesítsünk a főváros közelében, egy olyan helyen ahol mindenki aki ide látogat nyugalmat, csendet és kikapcsolódási lehetőséget találjon.

 

Az álom megvalósulása igazán jól sikerült hiszen a Zsámbéki-medencében, mindössze 15 percre a zsúfolt fővárostól az aktív kikapcsolódás számtalan lehetősége megtalálható. Biciklizés, gyaloglás, futás, és természetesen a lovaglás mind mind adottak, lélegzetelállító környezetben. A létesítmény tervezésénél külön gondot fordítottunk a természeti adottságokra, azt szerettük volna, hogy beleolvadjuk a csodálatos környezetben. Ez sikerült is, hiszen lassan lassan idetalált a szürke gém, itt tanyázik télen a róka és fürjektől hangos a környék, reggelente a népes béka kórus előadására ébredhetünk.

 

Igen sokoldalú tevékenységet folytatunk, melyekre külön külön és együttvéve is nagyon büszkék vagyunk.

 

Lelkes, fiatal lendületes csapat megvalósít minden elképzelést és segít, hogy minden érdeklődő maradandó élménnyel hagyja el a Lovasközpontot.

 

Szervezünk és helyet adunk: Díjlovas, Díjugrató rendezvényeknek, A és B kategóriás versenyeknek, Rajtengedély vizsgáknak, továbbképzéseknek, vezető tréningek, iskolai lovas oktatásnak, gyerek és felnőtt lovagoltatásnak.

 

Különlegesség, hogy lovardánk magas színvonalú szállás szolgáltatást is nyújt, finn és infra szanu igénybevételi lehetőséggel valamint jacuzzi használattal. Kellemes hangulatú kandallós büfé áll vendégeink rendelkezésére, úgy mint a tágas öltözők és zuhanyzók.

 

Ha esetleg bértartásban gondolkodik, a lovának is a legjobb helyet kínáljuk. Szakemberekre bízzuk a mindennapi feladatok ellátását. Európai színvonalú felszereltség áll a lovas vendégek rendelkezésére – jártató, ló szauna, beltéri patamosó, akadálypark stb. és természetesen az irigylésre méltó „vad” természet és a gyönyörű jegenyesor mely egy terep lovaglás felejthetetlen részét képezi. Igyekszünk a legjobb minőségű takarmányt beszerezni a környékbeli termelőktől, folyamatosan újítjuk és karbantartjuk pályáinkat melyekből kedvére válogathat (nagyfedeles pálya, kisfedeles pálya, center szabadtéri pálya, nagyméretű kinti pálya-világítással, hangosítássa.

 

 

Hét képe

Wir wünschen allen Freunden in Nah und Fern ein gesundes NEUES JAHR 2019


Kurzusok gyerekeknek


Díjugrókurzus Kovács Zoltánnal

2019.február 2.

14.00-18.00

Elmélet és gyakorlat

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. 

Részvételi díj: 15.000,- Ft.

További információ: info.bellandor@gmail.com

 Gyakornokot keresünk


Hírek

Kurzusok Elke Potucek Puschaval


IDŐPONTOK 2019