Ha az ember megtalálja az álmát, könnyű lesz az útja.

De nincs öröké tartó álom, mindegyiket újabb váltja fel,

és egyiket sem szabad fogva tartani. 

Hermann Hesse

Üdvözöljük honlapunkon


Tudnivaló


Ember, ló és természet - ezt az elképzelést alapul véve valósult meg 2009-ben az az álmunk, hogy lovas központot létesítsünk a főváros közelében, egy olyan helyen ahol mindenki aki ide látogat nyugalmat, csendet és kikapcsolódási lehetőséget találjon. 

 

Az álom megvalósulása igazán számtalan lehetősége megtalálható. Biciklizés, gyaloglás, futás, és természetesen a lovaglás mind mind adottak, lélegzetelállító környezetben. A létesítmény tervezésénél külön gondot fordítottunk a természeti adottságokra, azt szerettük volna, hogy beleolvadjuk a csodálatos környezetben.  Ez sikerült is, hiszen lassan lassan idetalált a szürke gém, itt tanyázik télen a róka és fürjéktől hangos a környék, reggelente a népes béka kórus előadására ébredhetünk.

 

Igen sokoldalú tevékenységet folytatunk, melyekre külön külön és együttvéve is nagyon büszkék vagyunk. 

 

Lelkes, fiatal lendületes csapat megvalósít minden elképzelést és segít, hogy minden érdeklődő maradandó élménnyel hagyja el a Lovasközpontot.

 

Szervezünk és helyet adunk: Díjlovas, Díjugrató rendezvényeknek, A és B kategóriás versenyeknek, Rajtengedély vizsgáknak, továbbképzéseknek, vezető tréningek, iskolai lovas oktatásnak, gyerek és felnőtt lovagoltatásnak. 

 

Különlegesség, hogy lovardánk magas színvonalú szállás szolgáltatást is nyújt, finn és infraszauna igénybevételi lehetőséggel valamint jacuzzi használattal. Kellemes hangulatú kandallós büfé áll vendégeink rendelkezésére, úgy mint a tágas öltözők és zuhanyzók. 

 

Ha esetleg bértartásban gondolkodik, a lovának is a legjobb helyet kínáljuk. Szakemberekre bízzuk a mindennapi feladatok ellátását. Európai színvonalú felszereltség áll a lovas vendégek rendelkezésére - jártató, ló szauna, beltéri patamosó, akadálypark stb. és természetesen az irigylésre méltó "vad" természet és a gyönyörű jegenyesor mely egy terep lovaglás felejthetetlen részét képezi. Igyekszünk a legjobb minőségű takarmányt beszerezni a környékbeli termelőktől, folyamatosan újítjuk és karbantartjuk pályáinkat melyekből kedvére válogathat (nagyfedeles pálya, kisfedeles pálya, center szabadtéri pálya, nagyméretű kinti pálya - világítással, hangosítással. 


A hét Képei


Bocskai Verseny

Hirek

Új ló takarmánykiegészítőket forgalmazó

cég a magyar piacon!

 

A világ egyik legismertebb és elismertebb lótakarmány kiegészítőket gyártó cége az

 

EQUINE PRODUCTS UK

 

elkezdte termékeinnek forgalmazását Magyarországon

 

Tovább


Pályatalaj felújitás, útjavitás


Elégedett szülök, boldog gyermekek!

 

Az iskolai lovas oktatással (Lovas Kultúra oktatás) kapcsolatban még mindig minden bizonytalan! Azok az iskolák és lovardák, karöltve a helyi önkormányzatokkal, akik hisznek a "Lovas nemzet a magyar" ideáljában, továbbra is folytatják a munkát az ország néhány településén. Így gondolkodik Biatorbágy és Páty önkormányzata, iskoláik pedagógusai és a Bellandor Lovas Klub Egyesület is. 

 

Tovább a szöveghez: